Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε


Με την Αντωνία ενώσαμε τη ζωή μας από το 2007 και πήραμε την απόφαση να ζήσουμε στο Αιγίνιο. Θεωρούμε τους εαυτούς μας δύο πολίτες του Κόσμου, με ελληνική καταγωγή.

Η Αντωνία μεγάλωσε στην Βενεζουέλα και επέστρεψε στα 23 χρόνια της στην Ελλάδα έχοντας στις αποσκευές της έναν πλούτο ζωής από την Λατινική Αμερική. Με σπουδές στην Γαλλική και στην Ισπανική Φιλολογία, αγάπησε τους ανθρώπους,τα ταξίδια και τη μαγειρική.

Ο Χρήστος, με την πρώτη επαγγελματική επιλογή του,ως δόκιμος πλοίαρχος, γνώρισε 20 χώρες του πλανήτη, πριν να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, για να ασχοληθεί με ό,τι είχε αγαπήσει από τα παιδικά του χρόνια: τους φίλους, τις σπουδές, το τραγούδι και τις παραδοσιακές τέχνες. Ασχολήθηκε με την γη, καλλιεργώντας κηπευτικά, σιτηρά, οπωροφόρα, αμπέλια, αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά, ΠΑΝΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ από άποψη, με παραδοσιακούς σπόρους και κυρίως με αγάπη. Έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τις κατασκευές κάθε είδους, αναζητώντας συνήθως την δυσκολη αλλά όμορφη πρόκληση.

Αφού οργανώσαμε σταδιακά τη νέα μας ζωή, αποφασίσαμε να μοιραστούμε τη γνώση και τις εμπειρίες μας, με ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο. Η φιλοξενία μας έχει την προσωπική μας σφραγίδα.

Γενικά στην Αγροικία μας, φιλοδοξούμε να παρουσιάζουμε, σε ημερήσιες εκδηλώσεις, τεχνικές παραδοσιακής ξυλουργικής, βαρελοποιήας, ξυλογλυπτικής και λιθοξοΐας, σιδηροτεχνίας, κ.ά..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα βιολογικά μας παξιμάδια!

        Να και το παξιμάδι μας απο μονόκοκκο σιτάρι  για όσους έχουν πρόβλημα με την γλουτένη, και όχι μόνο. Εκτός απο τον παραδοσιακό ντάκο, μπορείτε να το δοκιμάσετε με ντομάτα και αυγό μάτι ή "στραπατσάδα".

Το πάτημα - στύψιμο των στέμφυλων

Για  να  πετύχουμε  καλύτερη  ποιότητα  στο  τσίπουρο, να μην βράζουμε  λίκια  και  κουκούτσια , στίβουμε  τα  στέμφυλα !!

Ανοιχτές πόρτες οινoποιίων Βόρειας Ελλάδας.

     Απο την τελευταία επίσκεψη οινοποιίων στις ανοιχτές πόρτες του Μαϊου. Φίλοι ήρθαν, δοκίμασαν και απόλαυσαν κρασιά της χρονιάς και παλαιότερων χρόνων.