Το πάτημα - στύψιμο των στέμφυλων Από Πρασκίδης Χρήστος Τρία σπίτια στη ΧΙΟ Οκτωβρίου 29, 2017 Για να πετύχουμε καλύτερη ποιότητα στο τσίπουρο, να μην βράζουμε λίκια και κουκούτσια , στίβουμε τα στέμφυλα !! Κοινή χρήση Λήψη συνδέσμου Facebook Twitter Pinterest Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Άλλες εφαρμογές Ετικέτες Αμπέλι Βιολογικά προϊόντα Κρασί Τοπικά προϊόντα Κοινή χρήση Λήψη συνδέσμου Facebook Twitter Pinterest Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Άλλες εφαρμογές Σχόλια
Τα βιολογικά μας παξιμάδια! Από Πρασκίδης Χρήστος Τρία σπίτια στη ΧΙΟ Ιουνίου 29, 2018 Να και το παξιμάδι μας απο μονόκοκκο σιτάρι για όσους έχουν πρόβλημα με την γλουτένη, και όχι μόνο. Εκτός απο τον παραδοσιακό ντάκο, μπορείτε να το δοκιμάσετε με ντομάτα και αυγό μάτι ή "στραπατσάδα". Διαβάστε περισσότερα
Ανοιχτές πόρτες οινoποιίων Βόρειας Ελλάδας. Από Πρασκίδης Χρήστος Τρία σπίτια στη ΧΙΟ Ιουνίου 20, 2018 Απο την τελευταία επίσκεψη οινοποιίων στις ανοιχτές πόρτες του Μαϊου. Φίλοι ήρθαν, δοκίμασαν και απόλαυσαν κρασιά της χρονιάς και παλαιότερων χρόνων. Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου